Noutăți! Două piețe se vor deschide în această toamnă la Giroc și Chișoda

Primăria Comunei Giroc anunță că va inaugura în această toamnă, mai exact sâmbătă, 14 octombrie 2017, două piețe mult așteptate de locuitorii comunei noastre, una în localitatea Giroc, vis-a-vis de Liceul David Voniga (pe locul unde acum câțiva ani era o unitate BRD), respectiv în Chișoda pe str. Nicolae Firu în curte la Primăria Veche.

Vestea este binevenita în contextul creșterii gradului de dezvoltare al comunei și al apariției unor noi necesități. Sperăm așadar să avem parte de fructe și legume proaspete ale producătorilor locali, mai ales că primăria le va acorda prioritate și taxe 0 de expunere a mărfii. Este o acțiune ce oferă pe de o parte confort locuitorilor comunei care nu mai trebuie să se deplaseze în oraș, iar pe de altă parte oportunități noi agricultorilor locali, care pot să-și vândă marfa mai ușor.

Dacă luăm în calcul că serviciile de curățenie asigurate de Giroceana vor oferi o atmosferă civilizată, iar în planul autorităților locale este si acoperirea celor două piețe, putem spune că perspectivele sună bine la Giroc și Chișoda.

 

Parteneri media