Pe Calea Martirilor s-a turnat primul strat de asfalt

Din luna septembrie a anului trecut, pe Calea Martirilor nu se mai poate circula, întrucât au demarat lucrările de lărgire a arterei la patru benzi, pe porțiunea de la intersecția cu strada Musicescu și până la frontiera cu comuna Giroc.

Localnicii sunt nevoiți să circule pe două străduțe laterale, care nu au fost proiectate să suporte traficul greu care se desfășura în mod obișnuit pe Calea Martirilor. După pauza de peste iarnă, șantierul s-a redeschis în martie, iar promisiunea inițială a fost că se va încheia la jumătatea lunii mai.
Totuși, conducerea municipalității a declarat că lucrările se vor încheia mai repede, posibil chiar săptămâna viitoare, astfel că atât locuitorii din Giroc, cât și cei care au drum până în localitatea vecină cu Timișoara vor circula în condiții mult mai bune.

„Pe Calea Martirilor se lucrează, dar nu știu dacă se va reuși să se toarne asfalt până de Paști, dacă nu, săptămâna viitoare se va face în mod cert. Locuitorii de pe străzile Gospodarilor și Apicultorilor trebuie să stea liniștiți. Imediat ce se va deschide Calea Martirilor pentru circulație, vom începe reparațiile pe cele două străzi, care nu erau concepute pentru un trafic atât de intens”, a dat asigurări Nicolae Robu, primarul Timișoarei.


 Articol preluat de pe site-ul partenerului nostru media, Renașterea.

Toaca înălțată la rang de festival, de către Mitropolitul Banatului!
Pe Calea Martirilor s-a turnat primul strat de asfalt
Anunț privind traseul autobuzelor în perioada Sărbătorilor Pascale
Programul autobuzelor și orarul casieriilor Giroceana de Paște
O fată din Giroc, în finala concursului Vocea României Junior!

Parteneri media