Profi a deschis un magazin în comuna Giroc

 

Facilități la cumpărături pentru giroceni și chișozeni

Lanțul de magazine Profi s-a extins în județul Timiș, o dată cu deschiderea primului magazin de pe raza comunei Giroc. Acesta este situat în Giroc, pe strada Naturii nr. 2.

Inaugurarea magazinului s-a bucurat de prezența primarului comunei Giroc, dr. Iosif - Ionel Toma, a viceprimarului, ing. Ilie Gâlcă, a lui Ioan Vaida, manager de deschidere magazine a Profi. Înainte ca magazinul să fie deschis, a fost oficiată, de către preoții Marius Șonea, Daniel Mateia și Adrian Covan, o slujbă religioasă.

Panglica inaugurală a fost tăiată de primarul comunei Giroc, dr. Iosif - Ionel Toma, și managerul de deschidere al Profi, Ioan Vaida.

Ioan Vaida, reprezentant al Profi, a declarat, referindu-se la magazinul din Giroc: „Ne dorim ca, prin cele peste 4.000 de articole pe care le-am expus în acest magazin, să satisfacem cât mai mulți clienți din Giroc și nu numai. Îmi doresc ca această deschidere să fie de bun augur”.

Și primarul comunei Giroc, dr. Iosif-Ionel Toma, s-a adresat celor prezenți la evenimentul de inaugurare: „Vreau să le mulțumesc, în primul rând, celor care au avut ideea să deschidă acest magazin în comuna noastră. Sunt convins că aveți manageri deosebiți, sunt convins că studiile au fost de natură să arate că pe primul loc în județ există o localitate care se dezvoltă extraordinar de mult și care, în prezent, numără peste 16.000 de oameni, iar acest număr crește. În acest context, vânzările vor fi conform prețurilor și calității mărfurilor pe care le veți expune în acest magazin. Vreau să vă rog să aveți grijă de concurență, dar să nu vă fie frică de ea. Întotdeauna, în economia de piață, concurența a dat succesul. De aceea, trebuie să precizez că în curând se va deschide un alt magazin, puțin mai mare, dar și Profi poate face acest lucru și se poate extinde în comuna noastră. Am discutat deja cu domnul manager pe această temă. Rămâne în sarcina noastră, a autorităților publice, să rezolvăm problema accesului din parcarea magazinului la Drumul Județean. Nu în ultimul rând, mă bucur că cei 20 de angajați ai magazinului sunt din Giroc și Chișoda. Acest lucru îmi dă liniștea că ei au un loc de muncă. Vreau să vă spun că succesul este, în primul rând, seriozitatea și calitatea muncii pe care dumneavoastră o desfășurați, dar și calitatea produselor pe care le puneți pe raft. Mult succes tuturor!”.

Managerul magazinului Profi din Giroc, Alexandra Corina Miulescu, ne-a dezvăluit și surprizele plăcute de care au parte cumpărătorii care trec pragul magazinului. „Avem o campanie prin care am împărțit 3.000 de vouchere, cu ajutorul cărora cei care cumpără de la noi produse în valoare de minim 30 de lei, vor plăti doar 20 de lei. Pe rafturi se găsesc o mulțime de produse, multe având adaos comercial 0, precum și produse din promoțiile televizate. Avem, de asemenea, foarte multe produse alimentare care se vând la promoție, cum ar fi zahărul, făina sau uleiul”.

Magazinul Profi din Giroc funcționează după următorul program: luni-sâmbătă, între orele 7-22; duminică, între orele 8-22.

Articol preluat din site-ul partenerului nostru media, Ziarul Timișoara.

 

Parteneri media