Giroceanul Pascotă câștigă încă două curse la Campionatul European de est

La sfârșitul săptămânii trecute, în România, pe circuitul Motorpark din localitatea Adancata au avut loc etapele cu numărul 5 și 6 ale Campionatului European de Est. Ionel Pascotă în urma calificărilor a obținut pole position în ambele curse la clasa 600 Supersport, așadar plecând în cursă din prima poziție a grilei.

Startul competițiilor a avut loc în jurul orei 17 când se înregistra o temperatură infernală. În ambele curse deznodământul a fost același: Pascotă a intrat primul în viraj și a condus până la finalul celor 12 ture. A fost urmat de Alexander Georgiev și Plamen Petrov ambii sportivi legitimași la Federația Bulgară.

‘’Sunt foarte bucuros pentru cele două etape câștigate. A fost cursa de casă , singura competiție internațională din acest an desfășurată în România și am fost foarte motivat ca să câștig. Cu aceste puncte am consolidat poziția de lider în campionat unde conduc cu 25 de puncte avans. În această săptămână pe același circuit avem etapa 3-a de Campionat Național unde vom fi prezenți pentru victorie.’’ – a declarat Ionel Pascotă.

Parteneri media