A fost inaugurată noua clădire afterschool din Giroc

inaugurare afterschool giroc

O nouă clădire, mobilier nou, bucătărie dotată la cele mai înalte standarde, băi moderne și cele mai bune condiții pentru a învăța. Totul pentru elevii din clasele I-IV ai școlii din localitatea timișeană Giroc. Noua clădire unde va funcționa de acum înainte programul after school a fost inaugurată luni, 5 octombrie, de primarul comunei Giroc, Iosif Ionel Toma, .”S-au investit foarte mulți bani, peste 180.000 de euro, bani care provin din fonduri europene. Investiția face parte dintr-un program mai amplu, care iată s-a finalizat și este dat spre folosință celor care au nevoie de el. Acest after school a fost necesar, a fost solicitat de părinți. Au existat câteva întârzieri, însă important este că acest centru funcționează și arată impecabil. Toți cei care doresc să vadă acest spațiu pot să vină să îl vadă, pentru că aici chiar s-au investit bani și s-au investit cu cap”, spune primarul din Giroc, Ionel Toma.
În total, până acum, 24 de elevi sunt înscriși în programul after school, iar 4 cadre didactice se ocupă în permanență de ei.
“Acest after school este doar o parte a investiției pe care o derulăm la școala din Giroc. Acum țintim spre o școală nouă și spre o altă creșă, pentru că cea actuală este mult prea mică pentru numărul copiilor și pentru cel al solicitărilor care vin în permanență din partea părinților. Ar fi necesară o locație cu 150 de locuri la creșă, și 500-600 de locuri la școală. Acum avem peste 6.000 de metri pătrați de săli de clasă și laboratoare”, mai spune primarul.

Articol preluat de pe site-ul partenerului nostru media, www.ziuadevest.ro

Parteneri media